СОЗДАВА ПОДОБРИ ВРСКИ
Специјалисти за Вашиот базен
Ардекс А46  припрема пред лепење,израмнување на ѕидови и подови Ардекс С7  флексибилна хидроизолација Ардекс СК12 Триком Хидроизолациска трака Ардекс Х77W флексибилно лепило Ардекс WA Епоксидна фуга

Искористете ги поволностите на плочките во

акција. Количините се ограничени.

Равак АнтиКалк® - заштита на стаклата на

туш кабините

Како Равак АнтиКалк ® работи? Равак АнтиКалк ® технологијата го прави стаклото хидрофобно, тоа значи дека површината на стаклото не ја задржува водата. Капките не се задржуваат на третираното стакло, тие бегаат од таквата површина со тоа бигорот неможе да се залепи на површината. Помали капки остануваат на површината и оставаат траги но тие хемиски не се врзуваат за истата и може лесно да се остранат со влажна крпа.

Кадите на РАВАК

Ламинантно зајакнување е најчесто користено при производство на кадите на Равак.Мешавина од смола и стаклени влакна чиј сооднос е строго компјутерски контролиран се прскаат на акрилните калапи и такви се носат на стврднување во тунелот за калење, кој исто така е строго технолошки контролиран. Предноста на овој начин е што добиваме висока цврстина за прифатлива цена.

Мозаици мермер, камен и дрво, украс во просторот.

Хидроизолација која премостува пукнатини Ардекс С7

Водонепропусна до 3 бари, лесно се нанесува, еднокомпонентна, без мирис, паропропусна, премостува пукнатини. Посебно погодна за туш кабини, тераси, базени, јавни тоалети. Се нанесува на подлоги од бетон, тула, порозен бетон, малтерска група 2,3 и 4, гипскартон плочи, плочи од гипсени влакна и други градежни плочи, цементни слоеви, кошулици од течен калциум сулфат, суви кошулици, стари облоги од плочки и плочи ( да се истружат глазираните и полираните површини), термички кошулици и други соодветни подлоги. Оваа хидроизолација кога ќе пресметаме по 1м2 има одличен однос цена квалитет и брзината со која се нанесува. Наредниот ден веќе може да лепите плочки.
СОЗДАВА ПОДОБРИ ВРСКИ
Нова плочка налик дрво: Агора (22х92,4) по промотивна цена од 1200ден./м2
Серија Тиера - Е.Ц.А.
5100,00 ден.
5200,00 ден.
6200,00 ден.
4900,00 ден.
7400,00 ден.
Минимал (46х46)
Мијалник ЦХ33 (55х41)
Минимал Слим (60х44)

Повелете во нашиот изложбен салон во Скопје кој се наоѓа во

индустриска зона Пинтија, каде може да го погледнете големиот избор

на плочки, декорации, украсни мозаици, санитарија и друга опрема за

вашиот дом,дуќан или вашиот објект. Притоа ќе добиете совети во

делот на местењето и начинот на редење на плочката, технологија и

материјали за поставување, хидроизолирање и други совети кои се од

суштинско значење за квалитетот на изведбата.

3850,00 ден.
Акција
KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Издвојуваме

Керамички плочки 1 класа 

Ви обезбедиме убав асортиман на квалитетна шпанска керамика која ќе ги задоволи вашите барања.

Лепак Микрофикс 414

Флексибилно бело лепило кое се користи за лепење на подни и ѕидни плочки,плочка на плочка,плочки од природен и вештачки камен,мозаик,лепење на плочки на подно греење.

Фуга Ардекс Г4

Високо квалитетна фуга со голема цврстина, посебно погодна за керамика, отпорна на мувла

Хидроизолација Ардекс С7

Флексибилна, премостува пукнатини, пропусна на пареа, водонепропусна до 3 бари
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI
Повеќе Повеќе Повеќе Повеќе Повеќе Повеќе Повеќе Повеќе 590/25кгр 140/1кгр 380/1кгр

Детска програма - Игра

Си беше еднаш една плочка која не сакаше да биде плочка. Таа сонуваше големи нешта и мали светови......
Минимал Ф45
4950,00 ден.
750/м2

Одлична понуда на 1 класа, Геотилес - Шпанија

Делхи (33х55)

Студио (33х55)

Ковер (60х60)

АЦЕРО 60х120 - порцелан за ѕид и под

ПОЧЕТНА

работно време 08-18:00;сабота 08-14

580/м2

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk

12 рати без камата

над 30.000,00 бесплатен превоз до

пристапно место, за Скопје.

6 рати без камата

5 год. гаранција