KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

АКЦИЈА

Сублим (60х60)

Полирана плочка од шпанската фабрика ЦИФРЕ, 1 класа. Примена: Подна плочка. Акциска цена: 980ден./м2 линк: http://www.cifreceramica.com/en/producto/series/sublime ден. 980.00/м2

Бродвеј беж (43,5х43,5)

Полирана порцеланска плочка од турската фабрика Гранисер, 1 класа. Примена: Подна плочка, салони, коридори,канцеларии,салони. Редовна цена: 1500 ден/ м2 АКЦИЈА: 1200ден,/м2 линк: http://www.graniser.com.tr/products/1001/yer_karosu/71/broadway.aspx  ден. 1200.00/м2

Модус мока,арена,перла (25х70)

Глазирана керамичка плочка од шпанската фабрика ЦИФРЕ, 1 класа. Примена: Ѕидна плочка за купатило,кујна,ентериер Редовна цена: 1680 ден/ м2 АКЦИЈА: 1200ден,/м2 линк: http://www.cifreceramica.com/es/producto/series/modus  ден. 1200.00/м2

Луминаре нут (31,6х63,5) и (48х48)

Глазирана порцеланска плочка од шпанската фабрика ЦИФРЕ, 1 класа. Примена: Ѕидна и подна плочка за купатило,кујна,ентериер Редовна цена: 1900 ден/ м2 Распродажба: 1300ден./м2 Ограничени количини ден. 1300.00/м2

Кавалино црна (45х45)

Глазирана порцеланска плочка од шпанската фабрика ЦИФРЕ, 1 класа. Примена: Подна плочка Редовна цена: 2500 ден/ м2 Распродажба: 1750ден./м2 Ограничени количини ден. 1750.00/м2

Мода етнико (30х60)

Декоративна порцеланска плочка од шпанската фабрика Колоркер, 1 класа. Примена: Подна, ѕидна плочка за кујна,купатило,ентериер. Редовна цена: 2500 ден/ м2 Распродажба: 400ден./парче Ограничени количини ден. 240.00/парче

Мода олео (30х60)

Декоративна порцеланска плочка од шпанската фабрика Колоркер, 1 класа. Примена: Подна, ѕидна плочка за кујна,купатило,ентериер. Редовна цена: 2500 ден/ м2 Распродажба: 400ден./парче Ограничени количини ден. 240.00/парче

Аруба (60х60)

Глазирана порцеланска плочка од шпанската фабрика РиалСтон,1 класа. Примена: Подна плочка за внатре и надвор. Редовна цена: 1400 ден/ м2 Распродажба: 980ден./м2 Ограничени количини ден. 980.00/м2

Ропе жолта (31,6х44,5)

Керамичка плочка од шпанската фабрика Иберо,1 класа. Примена: Ѕидна плочка. Редовна цена: 1150 ден/ м2 Распродажба: 750ден./м2 Достапна количина: 7м2 ден. 750.00/м2
Резервирај
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI
Резервирај Резервирај

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk

Резервирај Резервирај Резервирај Резервирај Резервирај Резервирај АКЦИЈА

работно време 08-18:00;сабота 08-14