KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Батерии

Батерии кај кои квалитетот е на прво место, нејзината издржливост на високи притисоци, керамички уметоци кои имаат долг век на

користење. Единствено на што треба да се внимава е нивното одржување, каде треба да се користат неутрални сапуни и детергенти.

КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
Висока за мијалник За на плоча или мебел ЦЕНА: 9600 ден.

Нева

Туш батерија 5 години гаранција ЦЕНА: 10280 ден.

Нева

Батерија за мијалник 5 години гаранција ЦЕНА: 6700 ден.

Нева

Туш систем без туш батерија 5 години гаранција ЦЕНА: 9500 ден.

Кизилмарк туш систем

Новита црна

Туш батерија 5 години гаранција ЦЕНА: 12000 ден. (само батерија)
Батерија за мијалник 5 години гаранција ЦЕНА: 8500 ден.

Новита црна

Туш систем со туш батерија 5 години гаранција ЦЕНА: 18900 ден.

Кјубик туш систем

Туш батерија 5 години гаранција ЦЕНА: 12000 ден. (само батерија)

Новита бела

Новита бела

Батерија за мијалник 5 години гаранција ЦЕНА: 8500 ден.
© KORNI
БАТЕРИИ
Батерија за садопер (2 црева) 5 години гаранција ЦЕНА: 5200 ден.

Џоди

Батерија за мијалник 5 години гаранција ЦЕНА: 9800 ден.

Хром

Туш батерија со подвижна лула 5 години гаранција ЦЕНА: 14800 ден.

Хром

Батерија за садопер (2 црева) 5 години гаранција ЦЕНА: 5700 ден.

Кјубик

Туш батерија 5 години гаранција ЦЕНА: 9460 ден. (цена со туш и држач за туш)

Кјубик

Батерија за мијалник 5 години гаранција ЦЕНА: 4950 ден.

Кјубик

работно време 08-18:00;сабота 08-14

Батерија за мијалник 5 години гаранција ЦЕНА: 5600 ден.

Квадро

Туш батерија 5 години гаранција ЦЕНА: 5900 ден. (само батерија)

Квадро

Тиера

Висока за мијалник 5 години гаранција ЦЕНА: 5100 ден.
Туш батерија 5 години гаранција ЦЕНА: 5200 ден. (само батерија)

Тиера

Батерија за садопер (2 црева) 5 години гаранција ЦЕНА: 5750 ден.

Тиера

Тиера

Батерија за мијалник 5 години гаранција ЦЕНА: 3850 ден.
Туш сет Гоксу рачка,црево,држачи ЦЕНА: 3230 ден.

Гоксу

Туш сет Спил рачка,црево,држачи ЦЕНА: 1450 ден.

Спил

Мира

Висока за мијалник 5 години гаранција ЦЕНА: 4600 ден.
Туш батерија 5 години гаранција ЦЕНА: 5700 ден. (само батерија)

Мира

Батерија за садопер (2 црева) 5 години гаранција ЦЕНА: 4600 ден.

Мира

Мира

Батерија за мијалник 5 години гаранција ЦЕНА: 3750 ден.

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk