KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI

Бликс: БЛЦП4 - Полукружна туш кабина со лизгачки врати

Бликс туш кабините го имаат најдобриот сооднос на цена, висок квалитет и комодитет. Имаат чист и модерен дизајн кој внесува убавина во

вашата бања. Лизгачкиот механизам е многу тивок и поуздан, бидејќи долниот дел е опремен со Тивко движење механизам што спречува

заглавување и овозможува долгогодишна употреба ослободена од проблеми. Во комбинација со антикалк стаклото кабините на Равак се лесни

за користње и одржување.

БЛЦП4 полукружна туш кабина со лизгачки врати. Димензии: 80x80 и 90х90 цм. Финиш на профилот: бел,сатен,сјаен Сигурносно стакло: проѕирно. Висина на кабината: 190 цм. Може да се инсталира на агол од бањата врз туш када од типот Равак Ронда,  Елипсо, Елипсо Про, Елипсо Про флат или директно на плочка со линиски сифон (како на фотографијата) Сјаен профил - проѕирно стакло: 80х80 цм. - 29.800,00 ден. 90х90 цм. - 31.190,00 ден.  

Специјален отстранувач на

нечистотии и наслаги.

Чисти и полира: глазирани

плочки, кади, чешми,

мијалници, садопери, туш

кабини, санитарии и др.

површини од стакло,

керамика и пластика. Се

користи како вообичаена

дневна хигиена

Равак чистач

Третман за обновување и

одржување на специјалниот

РАВАК АнтиКалк заштитен

слој на стаклата. За

најдобри резултати

третирајте на секои 2-6

месеци, во зависност од

фреквенцијата на

користење на туш кабината

и од тврдината на водата

Равак антикалк

Ово Б - седиште

Седиште за внатрешна и

надворешна употреба.

Изработено од високо

квалиетна пластика и

нерѓосувачки челик.

Носивост од 150 кгр..

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk