KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI

Бликс: Лизгачка врата БЛДП2 + фиксна БЛПС

Бликс туш кабините го имаат најдобриот сооднос на цена, висок квалитет и комодитет. Имаат чист и модерен дизајн кој внесува убавина во

вашата бања. Лизгачкиот механизам е многу тивок и поуздан, бидејќи долниот дел е опремен со Тивко движење механизам што спречува

заглавување и овозможува долгогодишна употреба ослободена од проблеми. Во комбинација со антикалк стаклото кабините на Равак се лесни

за користње и одржување.

БЛПС

БЛДП2

Лизгачка врата БЛДП2 со демензии: 100,110,120 цм. + Фиксно стакло БЛПС со демензии: 80,90,100 цм Финиш на профилот: бел,сатен,сјаен. Сигурносно стакло: проѕирно, мат. Висина на вратите: 190 цм. Може да се инсталира на агол од бањата врз туш када од типот Равак Персеус, Равак Гигант Про, Гигант Про флат или директно на плочка со линиски сифон. Сатен профил - транспарентно стакло: Лизгачка врата БЛДП2: 100цм - 24.180,00 ден.. 110цм - 25.550,00 ден. 120цм - 26.910,00 ден. Сатен профил - транспарентно стакло: Фиксна врата БЛПС: 80цм   - 13.210,00 ден. 90цм   - 14.260,00 ден. 100цм - 15.320,00 ден.  

Специјален отстранувач на

нечистотии и наслаги.

Чисти и полира: глазирани

плочки, кади, чешми,

мијалници, садопери, туш

кабини, санитарии и др.

површини од стакло,

керамика и пластика. Се

користи како вообичаена

дневна хигиена

Равак чистач

Третман за обновување и

одржување на специјалниот

РАВАК АнтиКалк заштитен

слој на стаклата. За

најдобри резултати

третирајте на секои 2-6

месеци, во зависност од

фреквенцијата на

користење на туш кабината

и од тврдината на водата

Равак антикалк

Ово Б - седиште

Седиште за внатрешна и

надворешна употреба.

Изработено од високо

квалиетна пластика и

нерѓосувачки челик.

Носивост од 150 кгр..

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk