KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI

БЛИКС: БЛДП4 - Туш врата

Бликс туш вратите го имаат најдобриот сооднос на цена, висок квалитет и комодитет. Имаат чист и модерен дизајн кој внесува убавина во

вашата бања. Лизгачкиот механизам е многу тивок и поуздан, бидејќи долниот дел е опремен со Тивко движење механизам што спречува

заглавување и овозможува долгогодишна употреба ослободена од проблеми. Нуди димензии на туш врати и до 200цм.

БЛДП4 Туш врата со две фиксни странични врати и лизгачки врати во средина. Димензии: 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200 цм. Финиш на профилот: бел, сатен, сјаен Сигурносно стакло: проѕирно, мат. Висина на кабината: 190 цм. Може да се инсталира на плочки или одредени димензии и на туш када од типот Равак Персеус, Персеус Про, Персеус Про Флат, Персеус Про Хром, Гигант Про, Гигант Про Флат, Гигант Про Хром Сјаен профил-транспарентно стакло: 120 цм. - 28.600,00 ден. 130 цм. - 31.200,00 ден. 140 цм. - 33.900,00 ден. 150 цм. - 36.600,00 ден. 160 цм. - 39.300,00 ден. 170 цм. - 42.000,00 ден. 180 цм. - 44.700,00 ден. 190 цм. - 47.400,00 ден. 200 цм. - 50.100,00 ден.

Специјален отстранувач на

нечистотии и наслаги.

Чисти и полира: глазирани

плочки, кади, чешми,

мијалници, садопери, туш

кабини, санитарии и др.

површини од стакло,

керамика и пластика. Се

користи како вообичаена

дневна хигиена

Равак чистач

Третман за обновување и

одржување на специјалниот

РАВАК АнтиКалк заштитен

слој на стаклата. За

најдобри резултати

третирајте на секои 2-6

месеци, во зависност од

фреквенцијата на

користење на туш кабината

и од тврдината на водата

Равак антикалк

Ово Б - седиште

Седиште за внатрешна и

надворешна употреба.

Изработено од високо

квалиетна пластика и

нерѓосувачки челик.

Носивост од 150 кгр..

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk