KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI

Брилиант: БСД3 - Туш врата на шарки

Идеално решение за простори кои имаат отвор поголем од 120цм. Може да се монтираат на структурални искривувања од -15 до +10мм. Чистиот

рамен метал на шарките,држачите и рачките даваат посебен дизајн на оваа врата. Квалитетот на овие делови, кои се тестирани во нашите

лабаратории гарантираат долг век, тестовите покажуваат и до 30 години експоатација.

БСД3 триделна туш врата, две странични фиксни и средишна која се отвара на шарка према надвор. Димензии: 110, 120цм. Шарката, држачите и рачката се изработени од високо квалитетни хромирани елементи кои се тестирани дека може да издржат и до 30 години. Сигурносно стакло: проѕирно Висина на вратата: 190 или 200 цм. инокс - транспарентно стакло: 110 цм. - 62.700,00 ден. 120 цм. - 65.400,00 ден.

Специјален отстранувач на

нечистотии и наслаги.

Чисти и полира: глазирани

плочки, кади, чешми,

мијалници, садопери, туш

кабини, санитарии и др.

површини од стакло,

керамика и пластика. Се

користи како вообичаена

дневна хигиена

Равак чистач

Третман за обновување и

одржување на специјалниот

РАВАК АнтиКалк заштитен

слој на стаклата. За

најдобри резултати

третирајте на секои 2-6

месеци, во зависност од

фреквенцијата на

користење на туш кабината

и од тврдината на водата

Равак антикалк

Ово Б - седиште

Седиште за внатрешна и

надворешна употреба.

Изработено од високо

квалиетна пластика и

нерѓосувачки челик.

Носивост од 150 кгр..

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk