KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Контакти

Д.П.Т. “КОРНИ“ Д.О.О Скопје

Бул. “Борис Трајковски“ ул1520 бр.8 Bulevar “Boris Trajkovski 1520 No.8 Скопје/Skopje Македонија/Macedonia централа: +389 2 278 50 50 финансии: +389 2 278 50 56 испораки: +389 2 278 50 53 факс: +389 2 278 50 55 емаил: korni@t-home.mk kornidoo@gmail.com Работно време: 08-18 Работни денови 08-14 Сабота

Локација

Нашиот изложбен салон се наоѓа во индустирската зона Пинтија, спроти фабриката Охис. Одалечен е 12км од центарот на Скопје.
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI
КОНТАКТ

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk