KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Хемија

Лепаци за внатре и надвор, за плочка на плочка и подно греење, фуги за внатре, надвор, базени, хидроизолации, У врски, силикони итн...

КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје

Ардекс Х7Г

Микрофикс 444

Микрофикс 404

Тенкослојно бело лепило за лепење на подни и ѕидни плочки,плочки од природен камен,мозаик. За внатрешна употреба. Група: Ц1Т Цена: 350 ден./25кгр.-вреќа

Микрофикс 414

Појачано тенкослојно бело лепило за лепење на подни и ѕидни плочки,плочки од природен камен,мозаик. За внатрешна и надворешна употреба Група: Ц1ТЕ Цена: 450 ден./25кгр.-вреќа
Флексибилно бело лепило за лепење на подни и ѕидни плочки,мозаик,плочка на плочка и подно греење. За внатрешна и надворешна употреба Група: Ц2ТЕ Цена: 590 ден./25кгр.-вреќа
Флексибилен лепак со голема цврстина за лепење на керамички плочки и изолациски градежни материјали. Може да се меша со песок за да се нанесе во подебели слоеви, за исполна. За внатрешна и надворешна употреба. Група: Ц2ТЕС1 Цена: 1100 ден./25кгр.-вреќа

Ардекс Г4 Басик

За фугирање на керамички плочки, стаклени тули, плочки од природен камен или бетон неостеливи на влага, мозаик од стакло. За фуги со широчина од 1-6мм. Висока цврстина. Со превентивна заштита против мувла. Пакување 5кгр. ЦЕНА: 700 ден / 5кгр (1кгр - 140ден.)

Ардекс Г6 Флекс

Флексибилна фуга за керамички плочки, стаклени тули, плочки од природен камен или бетон неостеливи на влага, мозаик од стакло. Многу фина и глатка површина. За фуги со широчина од 1-6мм. Висока цврстина. Со превентивна заштита против мувла.Прикладна за подно греење. Пакување 5кгр. ЦЕНА: 1200 ден / 5кгр (1кгр - 240ден.)

Ардекс Г8С Флекс

Флексибилна фуга за керамички плочки, стаклени тули, плочки од природен камен или бетон неостеливи на влага, мозаик од стакло. Брзо стврднува и може да се оптеретува. За фуги со широчина од 1-6мм. Висока цврстина. Со превентивна заштита против мувла.Прикладна за подно греење. Пакување 5кгр. ЦЕНА: 1400 ден / 5кгр (1кгр - 280ден.)

Ардурит ЕГ8 Хибрид

Ги обединува позитивните својства на епоксидните и цементните фуги. За фугирање на керамички плочки, плочи, клинкер, многу отпорна неглазирана керамика и мозаици, мозаици од стакло. Фуга која е постојана на хемија. Високо оптеретлива.Лесно се фугира и мие.За фуги со широчина од 2-12мм. ЦЕНА: 3040 ден / 4кгр (1кгр - 760ден.)

Ардурит РГ12 Епоксид

Епоксидна фуга која лесно се нанесува и чисти.Има висока јакост, издржува големи оптоварувања,отпорна на многу хемикалии.За фугирање на плочки од керамика,гранитогрес,клинкер,мозаици.За јавни кујни,работилници,перални,базени, лекувалишта,спортски и индустриски објекти. За фуги со широчина од 1-6мм. ЦЕНА: 3720 ден / 4кгр (1кгр - 930ден.)

Ардекс С7 - хидроизолација

Хидроизолација која премостува пукнатини. Прашкаста,еднокомпонентна,лесно се нанесува,во 2 раце,за 4 часа лепење плочки. Водонепропусна до 3 бари,паропропусна. Потрошувачка: 800г-1,2кгр/м2 Цена: 5700 ден./15кгр.-вреќа

Ардекс П4 -

плочка на плочка

Високо квалитетна У врска за плочка на плочка. Бела дисперзија на база вештачка смола со специјални адитиви и кварцен песок. Потрошувачка: 100-600гр./м2 ЦЕНА: 1480 ден / 2кгр (1кгр - 740ден.)

Ардекс П51 -

малтер,гипс,дрво

Високо квалитетна У врска за гипс картон, малтер,дрвена иверка. Бела дисперзија на база вештачка смола која не содржи разорни средства. Целосно го спречува продирањето на вода. ЦЕНА: 825 ден / 1кгр

Микрокрил

У врска за гипс картон, гасбетон, малтер. Акрилна дисперзија на водена основа. Ја намалува водовпивливоста. ЦЕНА: 200 ден / 1л.
Високо квалитетен санитарен силикон. Еластично затварање на дилатациски, аголни и спојни фуги. Постојан на временски услови,ув зрачење. Се одржува со вообиачени средства за хигиена. ЦЕНА: 590 ден / картуша 310мл.
© KORNI
ХЕМИЈА

работно време 08-18:00;сабота 08-14

најдоброто поврзува
ЛЕПАЦИ и Хидроизолација
ФУГИ
У ВРСКИ
Силикони

Ардекс СЕ -

санитарен силикон

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk

ново