KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Кади

Секоја од кадите на Равак има свој уникатен дизајн.идеа, практичност и удобност. Одредени модели се предмет на уникатен дизајнесрки

процес, како што се креациите на Носал дизајн студиото.

КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје

Би Хепи

10 степени

Љубовна приказна 2

Димензии:196х139 (113,5) цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна; ПУ+ полиуретанска пена Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 196х139: 79.300,00; ПУ+: 90.600,00 Перниче за глава(бело,сиво): 3,600,00

Авокадо

Асиметрик

Гентиана

Димензии:160 х 95; 170 х 100цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна Гаранција 10 години Ценa комплет када со маски и носач: 160х95:   46.200,00 170х100: 49.300,00
Димензии:170х75; 180x80 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна Гаранција 10 години Ценa комплет када со маски и носач: 150х75: 35.800,00 160х75: 36.900,00 
Димензии:150/160/170х75 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 150х75: 35.500,00 160х75: 36.600,00 170х75: 37.700,00 Перниче за глава(бело): 3,050,00
Димензии:150х100;160х105;170х110 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 150х100: 29.200,00 160х105: 31.300,00 170х110: 37.200,00
Димензии:140х140; 150х150 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 140х140: 40.300,00; 150х150: 43.300,00; Перниче за глава(бело,сиво): 4,200,00 Рачка: 4,200,00

Нов ден

Димензии:140х140; 150х150 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна; ПУ+ полиуретанска пена Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 140х140: 47.000,00; ПУ+: 61,800,00 150х150: 52.600,00  ПУ+: 67,400,00 Перниче за глава(бело,сиво): 4,200,00

Роса1

Димензии:140/150/160х105 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 140х105: 35.900,00 150х105: 37.500,00 160х105: 42.100,00 Перниче за глава(бело,сиво): 3,100,00 Рачка: 2,800,00 Рачка метална: 4,400,00

Роса2

Димензии:140/150/160х105 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна; ПУ+ полиуретанска пена Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 150х105: 45.000,00; ПУ+: 56,600,00 160х105: 46.900,00; ПУ+: 59,300,00 170х105: 50.400,00; ПУ+: 62,300,00 Перниче за глава(бело,сиво): 3,900,00
© KORNI

Равак користи исклучиво леан акрил, кој не

се деформира и крши и го задржува

обликот за долг временски период.Високо

сјајнатата површина и непорозна која е

лесна за одржување и има антибактериски

својства. повеќе

Благодарение на прецизниот

производствен процес, ПУ+ производите

имаат уникатна цврстина и одлични

акустични и топлотни изолациски

својства. Овие кади се погодни за

инсталација на хидромасажни системи.

Сите кади на Равак имаат исклучителна

цврстина и долг век на користење.

години гаранција

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk