KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје

Кади

РАВАК користи 2 типа на технологија за зајакнување на акрилната платна: Ламинантно зајакнување е најчесто користено.Мешавина од смола и стаклени влакна чиј сооднос е строго компјутерски контролиран се прскаат на акрилните калапи и такви се носат на стврднување во тунелот за калење, кој исто така е строго технолошки контролиран. Предноста на овој начин е што добиваме висока цврстина за прифатлива цена. Уникатно РАВАК зајакнување ПУ+ технологија развиена од РАВАК. Полиуретанска пена се прска во 3 слоја на акрилното платно. Благодарение на прецизниот производствен процес, ПУ+ производите имаат уникатна цврстина и одлични акустични и топлотни изолациски својства. Овие кади се погодни за инсталација на хидромасажни системи. Можноста за рециклирање на целиот производ е исто така предност на овој тип на кади. Предност на акрилните кади зајакнати со  ПУ+ технологијата Кадите направени со ПУ+ технологијата се одприлика 20% потешки него другите вообичаени кади. Очигледна е нивната целосна цврстина, акустични  и термички својства кои ни даваат добра основа и за монтажа на хидромасажните системи. 100% Квалитет e гарантиран од аутоматизираниот производствен процес кои ги елиминира сите несовршености предизвикани од човечки фактор. ПУ+ технологијата е развиена во соработка со Bayer компанијата и користи Kawasaki бренд машини. Идеални за хидромасажни кади Поради нивната цврстина и акустични изолациски квалитети, ПУ+ хидромасажните кади нудат многу потивка работа. Водата се лади  многу побавно со што нуди поголем конфорт на хидромасажната када. Дали водата во вашата када се лади пребрзо ? Поради добрите термоизолациски својства на полиуретанската пена, водата во оваквите кади се лади поспоро. Може да бидете сигурни дека ПУ+ хидромасажните кади ќе ви обезбедат топлина за долг временски период.
© KORNI
КАДИ

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk