KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Кади

Секоја од кадите на Равак има свој уникатен дизајн.идеа, практичност и удобност. Одредени модели се предмет на уникатен дизајнесрки

процес, како што се креациите на Носал дизајн студиото.

КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје

Магнолиа

Класик

Хром

Димензии:150/160х70,170х75 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 150х70: 38.600,00 160х70: 40.500,00 170х75: 42.300.00

Кампанула2

ХХЛ

Еволуција

Димензии:120/150/160/170х70 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна Гаранција 10 години Ценa комплет када со маски и носач: 120х70: 18.300,00 (само када) 150х70: 35.400,00 160х70: 37.300,00  170х70: 38.900,00 Перниче за глава(бело,сиво): 3,600,00
Димензии:170х75; 180x80 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна Гаранција 10 години Ценa комплет када со маски и носач: 170х75: 42.300,00 180х80: 46.000,00 Перниче за глава(бело,сиво): 3,600,00  
Димензии:170х75/85,5; 180х75/85,5 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна; ПУ+ полиуретанска пена Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 170х85,5/75: 50.900,00; ПУ+ : 62.800,00 180х85,5/75: 53.600,00  ПУ+ : 65.500,00 Перниче за глава(бело,сиво): 5,200,00
Димензии:190х95 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна; Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 190х95: 62.800,00; Перниче за глава(бело,сиво): 4,700,00
Димензии:170х93/83; 180х102/87 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна; ПУ+ полиуретанска пена Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 170х93/83:   56.300,00; 180х102/87: 59.600,00; ПУ+ :75.500,00 Перниче за глава(бело,сиво): 4,400,00

Ванда2

Димензии:150/160/170х70 цм. Состав:Леан акрил појачан со стакл.влакна Гаранција:10 години Ценa комплет када со маски и носач: 150х70: 33.300,00 160х70: 35.900,00 170х70: 38.900,00
© KORNI

Равак користи исклучиво леан акрил, кој не

се деформира и крши и го задржува

обликот за долг временски период.Високо

сјајнатата површина и непорозна која е

лесна за одржување и има антибактериски

својства. повеќе

Благодарение на прецизниот

производствен процес, ПУ+ производите

имаат уникатна цврстина и одлични

акустични и топлотни изолациски својства.

Овие кади се погодни за инсталација на

хидромасажни системи.

Сите кади на Равак имаат исклучителна

цврстина и долг век на користење.

години гаранција

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk