KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Аквалукс - кади и кабини

Дел од понудата на кади и кабини од фирмата Аквалукс, Македонија.

КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје

Леа - туш кабина

Вегас

Астра

Димензии:110/120/130/140/150/160/170х70 цм. Состав:Акрил,АБС,стаклено зајакнат полиестер. Гаранција:5 години на акрилот. Ценa комплет када со маски и носач: 110х70:   8,740,00; 120х70:   8,990,00 130х70:   9,260,00; 140х70:   9,630,00 150х70: 10,000,00; 160х70: 10,600,00 170х70: 10,000,00;170х70: 10,000,00; 170х75: 11,150,00

Серена

Федора - туш кабина

Федора - туш када

Димензии:170/180х80 цм. Состав: Акрил,АБС,стаклено зајакнат полиестер Гаранција:5 години на акрилот. Ценa комплет када со маски и носач: 170х80: 15.770,00 180х80: 16.200,00
Димензии:160х90 цм. Состав: Акрил,АБС,стаклено зајакнат полиестер Гаранција 5 години на акрилот. Ценa комплет када со маски и носач: 160х90: 14.230,00
Димензии: 80х80, 90х90, 100х100 Висина: 180цм. Профил: бел,хром Стакло: проѕирно,мат (4,6мм) Ценa туш кабина само: 80х80(4мм):      8.100,00   (6мм):   9.720,00 90х90(4мм):      8,360,00   (6мм): 10,000,00 100х100(4мм):10,900,00   (6мм): 13.000,00
Димензии: 80х120 Висина: 180цм. Профил: бел,хром Стакло: проѕирно,мат Ценa туш кабина само: 80х120(4мм): 10.900,00   (5мм): 10.900,00
Димензии:80х120 цм. Состав: Акрил,АБС,стаклено зајакнат полиестер Гаранција 5 години на акрилот. Ценa комплет када со маска и носач: 120х80: 7.100,00

Леа - туш када

Димензии:90х90 цм. Состав: Акрил,АБС,стаклено зајакнат полиестер Гаранција 5 години на акрилот. Ценa комплет када со маска и носач: 80х80:      4.500,00 90х90:      5.300,00 100х100:  6.100,00

Ардекс СЕ

Високо квалитетен санитарен силикон. Еластично затвара дилетациски,аголни и спојни фуги.За внатре и надвор. Постојан на временски услови,УВ зрачење и вообичаени средства за чистење. Туба 310мл: 590,00

Стаклена преграда

Димензии: од 80 до 140 цм. Висина: 180-200цм. Дебелина: 8мм Преградно стакло со држач Ценa: 90:   12.290,00 100: 12.730,00 120: 13,200,00  
© KORNI
ЛУКСОР

Кадите на Луксор имаат три слоја, Акрил

за сјајен и фин финиш, АБС за отпорност и

еластичност и уште еден слој од акрил кој

е зајакнат со стаклени влакна.

Поцинкован носач на аквалукс кој дава

стабилност и сигурност на самите кади.

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk