KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Мијалници

Голем избор на мијалници кои може да бидат поставени на чизма,получизма, вградени над плоча, под плоча како и мијалници на мебел.

КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
Порцелан (ш.2049) За на плоча или мебел ЦЕНА: 4000ден. тех.податоци

Минимал (45x28)

Порцелан (ш.2027) За на плоча или мебел ЦЕНА: 6800ден. тех.податоци

Минимал (70x50)

Порцелан (ш.2046) За на плоча или мебел ЦЕНА: 4200ден. тех.податоци

Минимал (60х35)

Порцелан (ш.8942) За на плоча или мебел ЦЕНА: 5950ден. тех.податоци

Верда (60x50)

Верда (80x50)

Порцелан (ш.8943) За на плоча или мебел ЦЕНА: 8200ден. тех.податоци
Порцелан (ш.2025) За на плоча или мебел ЦЕНА: 5600ден. тех.податоци

Минимал ф46

Порцелан (ш.2014) За на плоча или мебел ЦЕНА: 4200ден. тех.податоци

Минимал (43x43)

Порцелан (ш.ЦХ34) За на плоча или мебел ЦЕНА: 5100ден. тех.податоци

ЦХ 34 (55x41)

ЦХ 33 (55х41)

Порцелан (ш.ЦХ33) За на плоча или мебел ЦЕНА: 4900ден. тех.податоци
© KORNI
МИЈАЛНИЦИ
Порцелан (ш.1842) Независен ЦЕНА: 3600ден. тех.податоци

Мијалник (65x43)

Порцелан (ш.6742) За на плоча или мебел ЦЕНА: 2750ден. тех.податоци

Френдли (57x32)

Порцелан (ш.РТ33) За на плоча или мебел ЦЕНА: 8600ден. тех.податоци

Рита (60x40)

Порцелан (ш.6841) На чизма или получизма ЦЕНА: 7350ден.(цена со чизма) тех.податоци

Орхидеја (56x46)

Порцелан (ш.ДЕ42) На чизма или получизма ЦЕНА: 6500ден.(цена со чизма) тех.податоци

Делта 60

Порцелан (ш.1547) Независен или на мебел ЦЕНА: 6700ден. тех.податоци

Мијалник 120

работно време 08-18:00;сабота 08-14

Порцелан (ш.3016) За на плоча или мебел ЦЕНА: 6200ден. тех.податоци

Минимал (46x46)

Минимал Слим (60x44)

Пјурити (100х49)

Порцелан (ш.1633) За на плоча или мебел ЦЕНА: 7400ден. тех.податоци
Порцелан (ш.ПР35) За на плоча или мебел ЦЕНА: 11200ден. тех.податоци

Минимал (46x46)

Минимал 45

Долновградлив (58х38)

Порцелан (ш.0501) За под плочка ЦЕНА: 2800ден. тех.податоци
Порцелан (ш.2054) За на плоча или мебел ЦЕНА: 4950ден. тех.податоци
Порцелан (ш.3049) За на плоча или мебел ЦЕНА: 6200ден. тех.податоци

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk