KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Моноблокови

Целата понуда на моноблокови е со врвен квалитет на порцеланот, бакелитен капак, испирање на целата школка, лесно одржување

КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
Конзолна шоља Меко спуштање на капак ЦЕНА: 7800ден.

Халеј

Моноблок за вградно казанче конзолна: 9500ден.

Вега

Приклучок: балтик и симплон ЦЕНА: 14800ден. тех.податоци

Вега

Моноблок за вградно казанче ЦЕНА: 8240ден. конзолна: 7570ден.

Орхидеја

Рената

Приклучок: балтик и симплон ЦЕНА: 26000ден. тех.податоци
Приклучок: балтик и симплон ЦЕНА: 15830ден. тех.податоци

Петунија

Приклучок: балтик и симплон ЦЕНА: 14500ден. тех.податоци

Прелуде

Приклучок: балтик и симплон ЦЕНА: 11900ден. тех.податоци

Орхидеја

Френдли

Приклучок: балтик и симплон ЦЕНА: 10800ден. тех.податоци
© KORNI
МОНОБЛОКОВИ
Писоар ЦЕНА: 2650ден.

Писоар 2480

Писоар ЦЕНА: 5600ден. тех.податоци

Орхидеја

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk