KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Мозаици

Видрепур е високо технолошка шпанска фабрика која произведува стакло порцелан мозаици кои имаат примена во Спа центри, базени, сауни, јавни бању,купатила, ентериер,кујни,фасади итн....
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје

Колорс 503

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 1200 ден./м2 Нелизгачки: 1500 ден./м2

Колорс 805

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 1900 ден./м2 Нелизгачки: 2100 ден./м2

Колорс 110

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 1200 ден./м2 Нелизгачки: 1500 ден./м2

Колорс 509

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 1500 ден./м2 Нелизгачки: 1700 ден./м2

Луминисцентен

Стакло процелан светлечки (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 9800 ден./м2 шифра: 107FG

Луминисцентен

Стакло процелан светлечки (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 9800 ден./м2 шифра: 107FG

Луминисцентен

Стакло процелан светлечки (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 9800 ден./м2 шифра: 412

Перли 452

Стакло процелан перли (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 9780 ден./м2

Перли 462

Стакло процелан перли (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 9780 ден./м2

Перли 451

Стакло процелан перли (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 9780 ден./м2

Една Травертино беж

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 5800 ден./м2

Една карара греј брило 5300

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 5800 ден./м2

Вуд церезо МТ 4201

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 3600 ден./м2

Лукс 406

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 3200 ден./м2

Колорс 108

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 1200 ден./м2

Мун 651-652

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 6300 ден./м2

Деградадо Пасион

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа: 95/23/16/15 Под, ѕид ЦЕНА: 3000 ден./м2

Деградадо Артс Деко 1

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа: 950/951/952 Под, ѕид ЦЕНА: 4600 ден./м2

Деградадо Деца

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа: 832/834/833/103 Под, ѕид ЦЕНА: 4600 ден./м2
© KORNI
МОЗАИЦИ

работно време 08-18:00;сабота 08-14

Колорс 501

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 1200 ден./м2 Нелизгачки: 1500 ден./м2

Колорс 508

Стакло процелан (31,5х31,5) на мрежа Под, ѕид ЦЕНА: 1200 ден./м2 Нелизгачки: 1500 ден./м2
целата програма на мозаици

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk