KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI

Пивот: ПДОП2 - Туш врата на шарки

Дводелна туш врата која ќе ви помогне да направите пријатен и широк простор со димензии од 100,110 и 120цм.Колку што е покомплексен

механизмот толку е поголем ризикот од проблеми.Пивот туш вратите имаат брилијантно едноставно решение за отварање и затварање на

вратите користејќи легиран челик во високо квалитетно куќиште кое не остава простор за било каква компликација.

ПДОП2 Туш врата од два дела каде едниот се отвара потпрена на високо безбеден механизам. Димензии: 100,110,120 цм Финиш на профилот: бел, сатен,сјаен. Сигурносно стакло: проѕирно. Висина на кабината: 190 цм. Може да се инсталира директно на плочки или на туш када од типот Равак Персеус, Персеус Про, Персеус Про Флат, Гигант Про, Гигант Про Флат Сјаен профил-транспарентно стакло: 100 цм. - 25.600,00 ден. 110 цм. - 26.600,00 ден. 120 цм. - 27.200,00 ден.  

Специјален отстранувач на

нечистотии и наслаги.

Чисти и полира: глазирани

плочки, кади, чешми,

мијалници, садопери, туш

кабини, санитарии и др.

површини од стакло,

керамика и пластика. Се

користи како вообичаена

дневна хигиена

Равак чистач

Третман за обновување и

одржување на специјалниот

РАВАК АнтиКалк заштитен

слој на стаклата. За

најдобри резултати

третирајте на секои 2-6

месеци, во зависност од

фреквенцијата на

користење на туш кабината

и од тврдината на водата

Равак антикалк

Ово Б - седиште

Седиште за внатрешна и

надворешна употреба.

Изработено од високо

квалиетна пластика и

нерѓосувачки челик.

Носивост од 150 кгр..

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk