KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI

Пивот: ПСКК3 - Полукружна туш кабина на шарки

Максимум дизајн за добра цена. Туш кабина која ја карактеризриа чиста стаклена површина и тенки метални профили.Колку што е покомплексен

механизмот толку е поголем ризикот од проблеми.Пивот туш кабините имаат брилијантно едноставно решение за отварање и затварање на

вратите користејќи легиран челик во високо квалитетно куќиште кое не остава простор за било каква компликација.

ПСКК3 Полукружна туш кабина со врата која се отвара потпрена на високо безбеден механизам. Димензии: 80,90,100 цм Финиш на профилот: бел, сатен Сигурносно стакло: проѕирно. Висина на кабината: 190 цм. Може да се инсталира на агол од бањата врз туш када од типот Равак Ронда,  Елипсо, Елипсо Про, Елипсо Про флат или директно на плочка со линиски сифон (како на фотографијата) Инокс-транспарентно стакло:     80х80 цм. - 31.990,00 ден.     90х90 цм. - 33.350,00 ден. 100х100 цм. - 35.500,00 ден.  

Специјален отстранувач на

нечистотии и наслаги.

Чисти и полира: глазирани

плочки, кади, чешми,

мијалници, садопери, туш

кабини, санитарии и др.

површини од стакло,

керамика и пластика. Се

користи како вообичаена

дневна хигиена

Равак чистач

Третман за обновување и

одржување на специјалниот

РАВАК АнтиКалк заштитен

слој на стаклата. За

најдобри резултати

третирајте на секои 2-6

месеци, во зависност од

фреквенцијата на

користење на туш кабината

и од тврдината на водата

Равак антикалк

Ово Б - седиште

Седиште за внатрешна и

надворешна употреба.

Изработено од високо

квалиетна пластика и

нерѓосувачки челик.

Носивост од 150 кгр..

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk