KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

ПЛОЧКИ подни - налик на дрво

Нашата понуда на плочки секогаш задоволува неколку услови, квалитет по најдобра цена, прва класа која ќе ги исполни сите очекувања на подолг рок, како и голем избор на модели кои во добар дел се на лагер.
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
Порцеланска - Ласерски сечена Мат Подна По нарачка ЦЕНА: 3200ден./м2

Marat (20x120)

Порцеланска - Ласерски сечена Мат Подна По нарачка ЦЕНА: 3200ден./м2

Brasilia (20x120)

Порцеланска - Ласерски сечена Мат Подна По нарачка ЦЕНА: 3200ден./м2

Brasilia (20x120)

Порцеланска - Ласерски сечена Мат Подна По нарачка ЦЕНА: 3200ден./м2

Casona (20x120)

Rio Grande (15x90)

Порцеланска - Ласерски сечена Мат Подна ЦЕНА: 1800ден./м2
Порцеланска - Ласерски сечена Мат Подна ЦЕНА: 1800ден./м2

Toscana (45x90)

Kерамичка - Ласерски сечена Мат Подна ЦЕНА: 1200ден./м2

Taiga (22,2x92,4)

Керамичка Мат Подна По нарачка ЦЕНА: 1200ден./м2

Wabi (15x60)

Legno vero noca (15x60)

Порцеланска - Ласерски сечена Мат Подна ЦЕНА: 1500ден./м2
© KORNI
Порцеланска - Ласерски сечена Мат Подна По нарачка ЦЕНА: 3200ден./м2

Vintage (20x120)

работно време 08-18:00;сабота 08-14

Порцеланска - Ласерски сечена Мат Подна По нарачка ЦЕНА: 3200ден./м2

Casona (20x120)

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk