KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

ПЛОЧКИ гранитни

Гранитната плочка пред се е наменета за места каде имаме зголемена фрекфенција, јавни објекти, салони, гаражи, згради, аеродроми, прехрана каде се бара хасап стандарди итн....
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
Технички карактеристики   Абсорбција на вода (%): <0,1 Сила на кршење (N): Min 1100 Сила на виткање (N/mm2): Min 50 Отпорна на мрзнење Отпорност на абразија (mm3): Max140 Отпорност на хемикалија за домаќинства: UA class Отпорност на киселини и бази со ниска концентрација: ULA class Отпорност на лизгање: R10,R11
© KORNI

Тексас нелизгачка 30х30

Идахо нелизгачка 30х30

работно време 08-18:00;сабота 08-14

Вирџинија 30х30х0,72

лизгавост

мразоотпорност

подна

Ајова 30х30х0,72 

лизгавост

мразоотпорност

подна

Ајова цокле 30х7,2

Каролина 30х30х0,72

лизгавост

мразоотпорност

подна

Арканзас 30х30х0,72

лизгавост

мразоотпорност

подна

Арканзас цокле 30х7,2

лизгавост

мразоотпорност

подна

Тексас 30х30х0,8

* полирана варијанта по нарачка

лизгавост

мразоотпорност

подна

* полирана варијанта по нарачка

Идахо 30х30х0,8

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk