KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

ПЛОЧКИ игра - детска програма

Си беше еднаш една плочка која не сакаше да биде плочка. Таа сонуваше големи нешта и мали светови. Таа сонуваше светли, сјајни светотови, светови на раскажување приказни, на растење. Тоа беше волшебна плочка, толку волшебна што стравуваше дека возрасните никогаш не би можеле да ја разберат. Па токму затоа, една ноќ, додека сите спиеа, таа избега. Таа патуваше низ далечни земји и над стрмни планини, во потрага по место каде што може да порасне. Патуваше преку пет континенти и пловеше низ секој океан, но се уште не можеше да најде место каде што би била посебна. Се додека еден ден, сосем случајно, таа сфати дека најдобро место за да се скрие од возрасните беше во светот на децата. И откри, во тишина, дека тој свет е местото каде што има навистина многу повеќе магија отколку што некогаш може да се замисли.
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
Керамичка Сјајна Ѕидна По нарачка ЦЕНА: декорот е од парче

Patchwork Toys (25x70)

Happy plushies(25x70)

Керамичка Сјајна Ѕидна По нарачка ЦЕНА: декорот е од парче
Керамичка Сјајна Ѕидна По нарачка ЦЕНА: декорот е од парче

Pirates (25x70)

Керамичка Сјајна Ѕидна По нарачка ЦЕНА: декорот е од парче

Magic Game (25x70)

Керамичка Сјајна Ѕидна По нарачка ЦЕНА: декорот е од парче

Magic Game (25x70)

Essence (33x33)

Керамичка Мат Подна ЦЕНА: 900ден./м2
© KORNI

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk