KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

ПЛОЧКИ подни

Нашата понуда на плочки секогаш задоволува неколку услови, квалитет по најдобра цена, прва класа која ќе ги исполни сите очекувања на подолг рок, како и голем избор на модели кои во добар дел се на лагер.
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
Порцеланска - ласерски сечена Мат Подна ЦЕНА: 3800ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Structure antracite (60x120)

Порцеланска Мат Подна ЦЕНА: 1200ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

Engelberg summer (30x60)

Керамичка Мат Подна ЦЕНА: 850ден./м2 Производство: Елфос-Шпанија

Malaga (33x33)

Порцеланска - ласерски сечена Мат Подна ЦЕНА: 1900ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Iron taupe (75x75)

Tramonto (45x45)

Порцеланска Сјајна Подна ЦЕНА: 1500ден./м2 - Акција Производство: Цифре-Шпанија
Порцеланска Мат Подна ЦЕНА: 850ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

Amalfi grey (45x45)

Порцеланска - ласерски сечена Сјајна Подна ЦЕНА: 1900ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Luxe cream (75x75)

Порцеланска - ласерски сечена Мат Подна ЦЕНА: 1900ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Iron ivory (75x75)

Cement grey (45x45)

Порцеланска Мат Подна ЦЕНА: 850ден./м2 Производство: Гранисер-Турција
© KORNI
Порцеланска - ласерски сечена Лапато полирана Подна ЦЕНА: 2200ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

Pietra serena (59,3x59,3)

Порцеланска Мат Подна ЦЕНА: 1900ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

La Fayette white (60x60)

Керамичка Мат Подна ЦЕНА: 850ден./м2 Производство: Елфос-Шпанија

Barcelona (33x33)

Порцеланска Нелизгачка Подна По нарачка ЦЕНА: 1900ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Decor Melbor sand (45x45)

Порцеланска Мат Подна ЦЕНА: 1200ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

Lugano beige (30x60)

Керамичка Мат Подна ЦЕНА: 850ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

Benicasim (33x33)

работно време 08-18:00;сабота 08-14

980
Порцеланска - ласерски сечена Мат Подна ЦЕНА: 1900ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

La Fayette multic. (60x60)

Порцеланска - ласерски сечена Сјајна Подна ЦЕНА: 1500ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

Broadway (43,5x43,5)

Amalfi cream (33x33)

Порцеланска Мат Подна ЦЕНА: 690ден./м2 Производство: Гранисер-Турција
Керамичка Мат Подна ЦЕНА: 850ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Modus Arena (45x45)

Порцеланска Глазирана Подна ЦЕНА: 1200ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

Glossy white (60x60)

Varesse (45x45)

Керамичка Сјајна Подна ЦЕНА: 980ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија
Порцеланска Мат Подна,ѕидна ЦЕНА: 4800ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Imperiale black (60x120)

Порцеланска Сјајна Подна ЦЕНА: 1950ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Mitral arena (60x60)

Cover acero (60x60)

Порцеланска Мат Подна ЦЕНА: 1400ден./м2; Декор: 1600ден./м2 Производство: Геотилес-Шпанија
1200

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk