KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

ПЛОЧКИ ѕидни - бањи, кујни

Нашата понуда на плочки секогаш задоволува неколку услови, квалитет по најдобра цена, прва класа која ќе ги исполни сите очекувања на подолг рок, како и голем избор на модели кои во добар дел се на лагер. Дел од понудата:
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
Керамичка Мат Ѕидна ЦЕНА: 750ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Montblanc (20x50)

Керамичка Мат Ѕидна ЦЕНА: 1550ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Modus perla (25x70)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 750ден./м2 Производство: Елфос-Шпанија

Sant angelo (29,5x90)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1680ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Emperador (25x70)

Allure (20x50)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 900ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија
Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 750ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

Granada beige (20x50)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1680ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Fontana (25x70)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1200ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Montblanc antracite (20x50)

Montblanc blue (20x50)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1200ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија
© KORNI
Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1600ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Bulevar jade (10x30,5)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1600ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Bulevar antracite (10x30,5)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1600ден./м2

Bulevar black (10x30,5)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1800ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Royal lila (10x30,5)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1800ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Decor Bulevar cold (10x30)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1800ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Decor Bulevar warm(10x30)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1200ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Village green (25x40)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1200ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Village nacar (25x40)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1500ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Fusion vintage (25x40)

Керамичка Мат Ѕидна ЦЕНА: 750ден./м2 Производство: Елфос-Шпанија

Transit (25x36,5)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 750ден./м2 Производство: Елфос-Шпанија

Moon (25x36,5)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 750ден./м2 Производство: Елфос-Шпанија

Tokyo gris (25x36,5)

Dover perla (25x50)

Synura (25x70)

Cubic (25x36)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1200ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија
Керамичка Мат Ѕидна ЦЕНА: 1680ден./м2 - Акција Производство: Цифре-Шпанија
Керамичка - ласерски сечена Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 3000ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

работно време 08-18:00;сабота 08-14

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1600ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Opal (7,5x30)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1600ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Opal (7,5x30)

Opal (7,5x30)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1600ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија
ново ново ново
Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 750ден./м2 Производство: Цифре-Шпанија

Novara marfil (25x50)

Керамичка Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 750ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

Marbella (20x50)

Dublin brown (30x90)

Керамичка - ласерски сечена Сјајна Ѕидна ЦЕНА: 1900ден./м2 Производство: Гранисер-Турција

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk

1200