KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI

Смартлајн: СМСКК4 - Полукружна туш кабина на шарки

Чиста елеганција на стакло и сјајни метални делови кои целата кабина ја претвараат во светло и транспарентно место за туширање. Прецизниот

дизајн на секој дел од Смартлајн кабината ја прави совршен часовник. Висококвалитетните шарки, повисокиот праг кој го спречува излевањето

на водата, елегантниот профил кој дозволува и до 15мм толеранција од секоја страна е причина за избор на оваа кабина

СМСКК4 полукружна туш кабина со вратата која се отвара на шарки. Димензии: 80,90 цм. Финиш на профилот: бел, сатен Сигурносно стакло: проѕирно. Висина на кабината: 190 цм. Може да се инсталира на агол од бањата врз туш када од типот Равак Елипсо, Елипсо Про, Елипсо Про флат или директно на плочка со линиски сифон. Хром сјаен профил-транспарентно стакло: 80х80 цм. - 53.260,00 ден. 90х90 цм. - 54.600,00 ден.  

Специјален отстранувач на

нечистотии и наслаги.

Чисти и полира: глазирани

плочки, кади, чешми,

мијалници, садопери, туш

кабини, санитарии и др.

површини од стакло,

керамика и пластика. Се

користи како вообичаена

дневна хигиена

Равак чистач

Третман за обновување и

одржување на специјалниот

РАВАК АнтиКалк заштитен

слој на стаклата. За

најдобри резултати

третирајте на секои 2-6

месеци, во зависност од

фреквенцијата на

користење на туш кабината

и од тврдината на водата

Равак антикалк

Ово Б - седиште

Седиште за внатрешна и

надворешна употреба.

Изработено од високо

квалиетна пластика и

нерѓосувачки челик.

Носивост од 150 кгр..

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk