KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI

Супернова: АСДП3 - Туш врата

Супернова АСДП3 е екстремно доверлива, скоро неуништива туш вратата.Системот на движење на вратите е патентиран од Равак кој ви

гарантира долготрајност и 10 годишна гаранција како и тивко и меко движење. Тој механизам е тестиран на 1 милион отварања и затворања.

Рамката е направена од деболослоен алуминиум со високо квалитетена сатен метал финиш.Идеална за јавни објекти со голем распон на

димензии од 80 - 130 цм.

Триделна туш врата АСДП3 каде една е фиксна а две врати на лизгање Димензии: 80,90,100,110,120,130 цм. Финиш на профилот: бел, сатен Сигурносно стакло: проѕирно, мат. Пластичен панел: перли Висина на вратата: 188 цм. Сатен профил - транспарентно стакло: Цена на една врата  АСДП3: 80 цм.   - 22.320,00 ден. 90 цм.   - 22.900,00 ден. 100 цм. - 23.690,00 ден. Бел профил - транспарентно стакло: Цена на една врата  АСДП3:   80 цм. - 22.300,00 ден.   90 цм. - 22.900,00 ден. 100 цм. - 23.690,00 ден. 110 цм. - 24.100,00 ден. 120 цм. - 24.500,00 ден. 130 цм. - 25.300,00 ден.

Специјален отстранувач на

нечистотии и наслаги.

Чисти и полира: глазирани

плочки, кади, чешми,

мијалници, садопери, туш

кабини, санитарии и др.

површини од стакло,

керамика и пластика. Се

користи како вообичаена

дневна хигиена

Равак чистач

Третман за обновување и

одржување на специјалниот

РАВАК АнтиКалк заштитен

слој на стаклата. За

најдобри резултати

третирајте на секои 2-6

месеци, во зависност од

фреквенцијата на

користење на туш кабината

и од тврдината на водата

Равак антикалк

Ово Б - седиште

Седиште за внатрешна и

надворешна употреба.

Изработено од високо

квалиетна пластика и

нерѓосувачки челик.

Носивост од 150 кгр..

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk