KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI

Супернова: СРВ2-С - Квадратна туш кабина со лизгачки врати

Супернова туш кабинита е најпопуларната кабина на пазарот поради својот квалитет и цена. Системот на движење на вратите е патентиран од

Равак кој ви гарантира долготрајност и 10 годишна гаранција како и тивко и меко движење. Тој механизам е тестиран на 1 милион отварања и

затворања. Рамката е направена од деболослоен алуминиум со високо квалитетена сатен метал финиш. Поради овие крактеристики овој тип на

кабини погодни се и за бањи во хотели, ресторани и други јавни објекти. Нуди голем избор на димензии.

Супернова СРВ2-С+СРВ2-С квадратна туш кабина со лизгачки врати. Димензии: 75,80,90,100 цм. Финиш на профилот: бел, сатен Сигурносно стакло: проѕирно/мат. Висина на кабината: 185 цм. Може да се инсталира на агол од бањата врз туш када од типот Равак Ронда,  Елипсо, Елипсо Про, Елипсо Про флат или директно на плочка со линиски сифон. Бел профил - транспарентно стакло. Цена на една врата  СРВ2-С: 75 цм.   - 11.050,00 ден. 80 цм.   - 12.400,00 ден. 90 цм.   - 12.800,00 ден. 100 цм. - 15.990,00 ден.  

Специјален отстранувач на

нечистотии и наслаги.

Чисти и полира: глазирани

плочки, кади, чешми,

мијалници, садопери, туш

кабини, санитарии и др.

површини од стакло,

керамика и пластика. Се

користи како вообичаена

дневна хигиена

Равак чистач

Третман за обновување и

одржување на специјалниот

РАВАК АнтиКалк заштитен

слој на стаклата. За

најдобри резултати

третирајте на секои 2-6

месеци, во зависност од

фреквенцијата на

користење на туш кабината

и од тврдината на водата

Равак антикалк

Ово Б - седиште

Седиште за внатрешна и

надворешна употреба.

Изработено од високо

квалиетна пластика и

нерѓосувачки челик.

Носивост од 150 кгр..

СРВ2-С

СРВ2-С

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk