© Copyright 2019, КОРНИ. Сите права задржани.

Работно време:

работни денови 08-18,

Сабота 08-14

Плаќање на 6 и 12 рати
     
КОРНИ  керамика

Туш кабини

Избор на димензии, кабини по

нарачка, дебелина и боја на

стакло. Паравани, преградни

стакла со одличен квалитет на

материјали.

KJ 3

Опис: шибер+фиксно, 8мм стакло Избор на димензии и боја на стакло Производител: Керамика Јованович Цена за 120х80 сиво стакло и алум.цокле 27850 ден

АНАСТАСИЈА бронза

Опис: врата+фиксно, 8мм стакло Избор на димензии Производител: Керамика Јованович Цена за 120х80 бронза стакло и ал.цокле 25000 ден

КАЛИНА

Опис: врата+врата, 6мм стакло Избор на димензии Производител: Керамика Јованович Цена за 90х90х200 проѕирно стакло 18500 ден
      

Работно време:

работни денови 08-18,

Сабота 08-14

© Copyright 2019, КОРНИ. Сите права задржани.

“Равак Антикалк

кондиционер”

Средство за обновување и одржување на специјалниот  Равак антикалк слој на стаклата. Стаклото се третира на период од 2 до 6 месеци во зависност од тврдината на водата и фрекфенција на користење на туш кабината. Производител: Равак, Чешка. Цена: 800 ден.

“Равак чистач”

Специјален отстранувач на нечистотии и наслаги. Чисти и полира: глазирани плочки, кади, чешми, мијалници, садопери, туш кабини, санитарии и др. површини од стакло, керамика и пластика. Се користи како вообичаена дневна хигиена. Производител: Равак, Чешка. Цена: 380 ден.

“Равак дезифенција”

Течност за специјална антибактериска заштита особено за хидромасажни системи. Чисти и дезинфицира: глазирани плочки, кади, чешми, мијалници, садопери, туш кабини, санитарии и др. Производител: Равак, Чешка. Цена: 450 ден.

ТУТО

Опис: шибер, 6мм стакло проѕирно избор на димензии  и боја на стакло Производител: Керамика Јованович Цена за 90х90х180 10000 ден

МИНА

Опис: шибер, 6мм стакло проѕирно полукружна Производител: Керамика Јованович Цена за 120х80 10800 ден

Гранада

Опис: фиксно стакло 8мм избор на димензии и боја на стакло Производител: Керамика Јованович Цена за 90х200 8000 ден

Гранада

Опис: фиксно стакло 8мм избор на димензии и боја на стакло Производител: Керамика Јованович Цена за 100х200 8300 ден

БЛДП2+БЛПС

Опис: шибер + фиксно Димензии: 100,110,120 х 80,90,100 Производител: Равак, Чешка Цена: 120х80 мат профил, проѕирно антикалк: 40120 ден

БЛЦП4

Опис: шибер Димензии: 90х90 Производител: Равак, Чешка Цена: сјаен профил, проѕирно антикалк: 31190 ден

СУПЕРНОВА СРВ2

Опис: шибер + шибер Димензии: 90х90 Производител: Равак, Чешка Цена: мат профил, проѕирно антикалк: 27530 ден

БЛРВ 2К

Опис: шибер + шибер Димензии: 90х90 Производител: Равак, Чешка Цена: сјаен профил, проѕирно антикалк: 37700 ден

АСДП3

Опис: врата шибер Димензии: 100,110,120,130 Производител: Равак, Чешка Цена: 120цм.бел профил, проѕирно антикалк:  26400 ден

“Равак клинер хром”

Чисти и полира: глазирани плочки, кади, чешми, мијалници, садопери, туш кабини, санитарии и др. Се користи како вообичаена дневна хигиена. Производител: Равак, Чешка. Цена: 380 ден.