работно време 08-18:00;сабота 08-14

KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ

Туш кабини, врати и прегради

Секој сака да има убава бања, но тоа не значи дека другите барања треба да се запостават. Равак продуктите ги решаваат сите аспекти на

вашата бања, голем избор на димензии кои ќе се вклопат во секаков простор, уникатен дизајн и висок квалитет на материјали кои гарантираат

долгорочна искористливост и убавина.

КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје

Револуционерна технолохија која креира

невидлив заштитен слој кој ја одбива

водата и не дозволува брзо формирање на

бигор. Одржувањето е многу полесно со

овој слој.

повеќе информации за антикалк

Еколошко електростатско боење на

алуминиумските профили.

Нанесување на силна површинска заштита

на алуминиумските профили.

Бликс БЛДП2+БЛПС

Лизгачка + Фиксна: 100,110,120+80,90,100цм. Висина: 190 цм. Профил: бел,сатен,сјаен Стакло: проѕирно, мат Цена (80х100): 37,390.00 денари дополнителни информаци и цени

Бликс БЛЦП4

Полукружна: (80х80), (90х90) цм. Висина: 190цм Профил: бел,сатен,сјаен Стакло: проѕирно, мат Цена (90х90): 31,190.00 денари дополнителни информации

Бликс БЛРВ2К

Лизгачки врати: 80,90,100,110,120 Висина: 190 цм. Профил: бел,сатен,сјаен Стакло: проѕирно, мат Цена (80х90): 33,920.00 денари дополнителни информаци

Супернова СКЦП4

Полукружна: (80х80), (90х90) цм. Висина: 185 цм. Профил: бел, сатен Стакло: проѕирно, мат Цена (90х90): 35,000.00 денари дополнителни информации

Супернова СРВ2-С+СРВ2-С

Лизгачки врати: 75,80,90,100 цм. Висина: 185 цм. Профил: бел,сатен Стакло: проѕирно, мат Цена (80х90): 25,200.00 денари дополнителни информаци

Супернова АСДП3

Лизгачка врата: 80,90,100,110,120,130 цм. Висина: 188 цм. Профил: бел,сатен Стакло: проѕирно, мат Цена (100): 23,690.00 денари дополнителни информаци

Смартлајн СМСКК4

Полукружна: (80х80), (90х90) цм. Висина: 190 цм. Профил: сјаен Стакло: проѕирно Цена (90х90): 54,600.00 денари дополнителни информаци * по нарачка
Полукружна: (80х80), (90х90), (100х100) цм. Висина: 190 цм. Профил: сатен, сјаен, бел Стакло: проѕирно Цена (90х90): 33,350.00 денари дополнителни информаци * по нарачка

Пивот ПСКК3

Пивот ПДОП2

Туш врата: 100,110,120 цм. Висина: 190 цм. Профил: бел,сатен,сјаен Стакло: проѕирно Цена (100): 26,600.00 денари дополнителни информаци

Бликс БЛДП4

Лизгачки врати: 120,130,140,150 до 200 цм. Висина: 190 цм. Профил: бел,сатен, сјаен Стакло: проѕирно, мат Цена (120): 28,600.00 денари дополнителни информаци

Брилиант БСД3

Врата на шарки: 110,120 цм. Висина: 195 цм. Б-сет: хром финиш Стакло: проѕирно Цена (110): 62,700.00 денари дополнителни информаци * по нарачка

Стаклена преграда Walk-In

Стаклена преграда: мин.-80, макс.-160 цм. Висина: мин.-100, макс.-250 цм. Стакло: проѕирно Цена (100х90): 39,000.00 денари дополнителни информаци * по нарачка
© KORNI
ТУШ КАБИНИ

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk