KORNI.COM.MK ПОЧЕТНА ЗА НАС ПЛОЧКИ МОЗАИЦИ ТУШ КАБИНИ КАДИ ЛУКСОР БАТЕРИИ МИЈАЛНИЦИ МОНОБЛОКОВИ ХЕМИЈА АКЦИЈА КОНТАКТ
КОРНИ - керамички центар Керамички и гранитни плочки, туш кабини, кади, санитарии, батерии, лепаци за плочки, хидроизолации, фуги.... Повелете во продажниот салон на КОРНИ индустриска зона Пинтија-Скопје
© KORNI

Валк ИН: Стаклена преграда

Валк ин стаклените прегради идеално се прилагодуваат на вашиот простор. По нарачка секоја димензија може да се изработи како и

комбинација на стакла. Стаклените панели се потпрани на елегантни метални шипки и профили кои не ја нарушуваат естетската чистина на

дизајнот.

Валк ИН Стаклена преграда која ви дава слобода во просторот. Се состои од една стаклена преграда која е фиксирана на ѕидот со два убави хромирани држачи. Пристапна е од двете страни. Димензии: 110, 120цм. Шарката, држачите и рачката се изработени од високо квалитетни хромирани елементи кои се тестирани дека може да издржат и до 30 години. Сигурносно стакло: проѕирно Висина на вратата: 200 цм. Се поставува директно на плочка. транспарентно стакло - хромирани држачи: 110х90 цм. - 39.000,00 ден. минимална висина: 100 цм. максимална висина: 250 цм. минимална ширина: 80 цм. максимална ширина: 160цм. сигурносно стакло 8мм, транспарентно

Специјален отстранувач на

нечистотии и наслаги.

Чисти и полира: глазирани

плочки, кади, чешми,

мијалници, садопери, туш

кабини, санитарии и др.

површини од стакло,

керамика и пластика. Се

користи како вообичаена

дневна хигиена

Равак чистач

Третман за обновување и

одржување на специјалниот

РАВАК АнтиКалк заштитен

слој на стаклата. За

најдобри резултати

третирајте на секои 2-6

месеци, во зависност од

фреквенцијата на

користење на туш кабината

и од тврдината на водата

Равак антикалк

Ово Б - седиште

Седиште за внатрешна и

надворешна употреба.

Изработено од високо

квалиетна пластика и

нерѓосувачки челик.

Носивост од 150 кгр..

работно време 08-18:00;сабота 08-14

тел: ++389 2 278 50 50; email:korni@t-home.mk